Nummer 12

Nummer 12 is de sportspeciaalzaak in de gemeente Barneveld voor voetbal, volleybal, hockey, korfbal, running en fitness. Daarnaast heeft Nummer 12 een ruim assortiment aan vrijetijdsmode. Kom snel kijken in onze nieuwe winkel in het centrum van Barneveld (Dijkje 11, naast het gemeentehuis).

Bekende sportmerken
Bij nummer 12 vind je alle bekende sportmerken. Nike, Adidas, Puma, Asics, Mizuno, Reece, Hummel, Falke, Under Armour, Grays, Brabo zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment. De nieuwste collectie van deze merken is bij Nummer 12 direct verkrijgbaar.

rn

Teamkleding
Nummer 12 is de officieuml;le leverancier van teamkleding voor bijna alle sportverenigingen in de gemeente Barneveld. Nummer 12 levert bijvoorbeeld het bekende sportmerk Hummel aan voetbalverenigingen SDVB, VVB, VVOP en de Kievitten. Daarnaast is Nummer 12 de kledingleverancier voor MHCB, Odik, DWS en SSS. Het voordeel van teamkleding van Nummer 12 is dat clublogo’s gratis worden gedrukt!

Sportartikelen
Je hebt altijd volop keuze uit het ruime assortiment schoenen van Nummer 12. Voor voetbal, hockey, volleybal en andere sporten is de nieuwste collecie bij Nummer 12 beschikbaar. Ook sporttassen, beschermers, keeperhandschoenen en vele andere sportaccessoires zijn verkrijgbaar bij jouw sportspeciaalzaak.

rn

Vrijetijdskleding
Waar vind je de nieuwste vrijetijdsmode? Bij Nummer 12 natuurlijk. Het aanbod sneakers en vrijetijdskleding van bekende sportmerken is bij ons verkrijgbaar. Dus kom snel een kijkje nemen bij Nummer 12 en laat ons uitgebreide assortiment je verrassen!


Geplaatst

in

door

Tags: