Klif 18

KLIF18 IS 600 M2 MODE- EN SPORTPLEZIER AAN DE HAVEN IN HET GEZELLIGE WINKELCENTRUM OUD URK. HET BESTE UIT DE MODE, GECOMBINEERD MET HET BESTE UIT DE SPORT. OP DIE MANIER LAAT KLIF18 ZICH HET BESTE OMSCHRIJVEN.

Bij KLIF18 kan je alle kanten op om jezelf modieus te onderscheiden. Ons credo is dan ook: WEES ORIGINEEL, WEES JEZELF, KIES KLIF18. Vooral het rijtje met modemerken moet de liefhebber aanspreken: G-Star, Scotch, Jackamp;Jones, Anerkjendt, VILA, MET, Maison Scotch, NIKKIE en 10Feet. Je kan bij KLIF18 niet alleen terecht voor een modieuze outfit, maar wij verkopen ook de bijpassende schoenen en accessoires.

Maar KLIF18 is bij uitstek ook de winkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. KLIF18 biedt een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en is de specialist in o.a. voetbal en running.

Hier kan de (hard)loper terecht voor een goed advies op basis van een (gratis) dynamische voetscan. De running-analyse dient als extra service voor het kopen van de juiste runningschoen. Uiteraard moet alles perfect in orde zijn, om te kunnen winnen. Vandaar dat KLIF18 alles in huis heeft om jouw seizoen goed te laten verlopen. En niet alleen op het gebied van (hard)lopen, basketbal en volleybal, maar ook juist op het gebied van voetbal! Van de nieuwste (voetbal)schoenen tot de beste scheenbeschermers, je vindt het bij KLIF18.

Naast de mooie winkel en een merkenpakket om trots op te zijn, is het toch de klant die bij KLIF18 centraal staat! Het team van KLIF18 staat graag voor u en voor jou klaar.

KLIF18 is duidelijk aanwezig op de social media, voor de laatste nieuwtjes en de beste acties is het raadzaam eacute;n leuk om KLIF18 te volgen op twitter en te liken op Facebook.


Geplaatst

in

door

Tags: