Jan Bralten Sport in Stijl

Jan Bralten, Sport in stijl, is gevestigd midden in het winkelcentrum van Meppel. U vindt ons in de Hoofdstraat, de grootste winkelstraat van Meppel. Parkeren kunt u achter ons pand, op het Slotplantsoen. Waar zich ook een ingang bevind.nbsp;Daar vindt u voldoende parkeergelegenheid.

rn

1000 m2 sportbeleving
De totale oppervlakte van onze winkelvloer bedraagt plusmn;1000 m2. Deze ruimte staat voor 100% in het teken van sport. Verdeeld over verschillende afdelingen waar u de nieuwste collecties vindt van de meest toonaangevende merken. Op iedere afdeling vindt u onze medewerkers, die allen kennis van zaken hebben en u graag voorzien van het juiste advies.

rn

Mode en sport zijn deze dagen onafscheidelijk geworden. Sport merken worden modisch en modische merken sportief. Hier stemmen wij onze collectie dan ook op af. Met merken als Moscow, Goldbergh, Bjorn Borg, Superdry, Muchacho Malo, Didriksons, Falcon, Ice Peak, Luhta, Poivre Blanc, O’neill, Protest, Brunotti, UGG, Converse, Nike, Adidas, Toni Sailor, 8848 Altitude, Maier, SportAlm,nbsp;etc. hebben wij dan ook een ideale mix van mode en sportfunctionaliteit onder 1 dak!


Geplaatst

in

door

Tags: